X
X

2024 Yılı Fiyat Değişikliği Bildirimi

AnasayfaHaberiniz Olsun.2024 Yılı Fiyat Değişikliği Bildirimi

Günümüz ekonomisinde döviz-faiz-enflasyon üçlüsünün birbirine bağlı olan zincirlerinin kırılması, sunulan hizmetlerde döviz endeksli donanım, yazılım maliyetleri ile nitelikli personel maliyetlerinin ciddi artışının etkisiyle, veri merkezi hizmet fiyatlarının %90 oranında artması, tüm bunlara ek olarak 2023 yılında Veridyen olarak yaptığımız yeni nesil donanımlar, NVMe storage ve güvenlik yatırımlarımızın 2024 yılında da sürdürülebilmesi için hizmet fiyatlarımızda artış olacağını bildirmek isteriz.

20 Ocak 2024 tarihinden itibaren;

  • Sanal sunucu paketlerinde %45
  • Linux web hosting paketlerinde %40
  • Linux bayi hosting paketlerinde site birim maliyeti +6 TL
  • Windows web hosting ve bayi hosting paketlerinde %55
  • Kurumsal e-mail hosting paketlerinde %50
  • IP adresi, günlük yedekleme, SLA gibi katma değerli hizmetlerde %55

oranında fiyat artışı uygulanacaktır.

Bu fiyat artışı öncesinde yakın tarihli yenilemesi yaklaşan müşterilerimize her zaman olduğu gibi "erken yenileme fırsatı" sunuyoruz. Yenileme/hizmet son tarihi Haziran 2024 tarihine kadar olan hizmetleri maksimum 1 yıl olmak koşuluyla müşterilerimiz fiyat artışı öncesinde destek bileti açarak yenileme talebinde bulunabilir. Erken yenileme fırsatı 16-20 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Hizmetlere ek olarak servisi sunulan kontrol panel lisansları ve üçüncü parti hizmetler eskiden olduğu gibi güncel döviz kurlarına göre hesaplanmaktadır.

Tüm soru ve sorunlarınız için info@nettescil.com.tr adresine e-posta gönderebilir ya da müşteri panelinizden destek bileti açabilir, mesai saatleri içinde 0850 307 49 10  numaralı telefondan müşteri temsilcilerimizle iletişim kurabilirsiniz.

Siz değerli müşterimizin bilgisine sunarız.


Top