X
X

Kredi Kartı Saklama ve Otomatik Yenileme Hakkında Bilgilendirme

AnasayfaHaberiniz Olsun.Kredi Kartı Saklama ve Otomatik Yenileme Hakkı...

Sayın müşterilerimiz,

Bir çok müşterimiz tarafından firmamızdan istenen kredi kartı saklama ve hizmet yenileme süresi geldiğinde kayıtlı kredi kartını kullanarak otomatik yenileme özelliği aktif edilmiştir. Kredi kartıyla online ödeme esnasında eğer talep ederseniz "Kredi kartımı sonraki işlemler için iPara güvencesiyle kaydet" seçeneğini seçmeniz durumunda ilk ödemeniz 3D secure doğrulama zorunlu olacak ve sonrası ödeme işlemleri için Paytr aracılığıyla kayıt edilecektir. Kredi kartı bilgileriniz firmamız veritabanında saklanmamakta olup, BDDK lisanslı Paytr (PayTR Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. - https://www.paytr.com/hakkimizda tarafından kayıt edilmekte ve kredi kartı bilgilerinizi siz talep etseniz dahi firmamız tarafından hiçbir şekilde görüntülenememektedir.

01 Ocak 2024 tarihi itibariyle otomatik yenileme ve tahsilat özelliği başlatılacak olup, hangi hizmetinizin yenilenip yenilenmeyeceğini https://www.nettescil.com.tr/hesabim/bilgilerim?tab=csm linkinden yönetebilirsiniz. Otomatik yenileme özelliğine web hosting, bayi hosting, ssl ve sunucu hizmetleri dahil olup alan adı kayıt ve yenileme (domain) hizmetleri otomatik yenileme sürecine dahil değildir.

Otomatik yenileme ve kredi kart saklama özelliği tamamen opsiyoneldir, zorunlu değildir. Siz müşterilerimize kolay ulaşılabilirlik ve gelen taleplere istinaden hayata geçirilmiştir.

Soru ve önerileriniz için müşteri panelinizden destek bildirimi oluşturabilir, 0850 307 49 10  numaralı telefonumuzdan yada info@nettescil.com.tr e-posta adresimizden bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Bilginize sunarız.


Top